Reker og buklist med oliven og chili
Reker og buklist med oliven og chili
TAKKNEMLIG INGREDIENS: Buklist er en enkel sak å tilberede. Reker og buklist med oliven og chili passer godt både som pastasaus, eller med brød, servert rett fra panna.
Foto: Mette RandemDETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Skjær kjøttet i to centimeters store terninger. Del rekene i to på langs. Dette gir mer stekeflate, og derfor mer smak. Krydre dem med salt, pepper og chilipulver.
Varm olivenolje i en stekepanne. Ha i rekene og stek i to til tre minutter på høy varme med snittsiden ned. Løft ut.
Ha i kjøtt, hvitløk, paprika og chili og skru ned varmen til middels. La steke i ti minutters tid. Ha i paprikapulver og vin.
La koke i sju til ti minutter, inntil mesteparten av væsken har fordampet. Rør inn rekene og server.
TAKKNEMLIG INGREDIENS: Buklist er en enkel sak å tilberede. Reker og buklist med oliven og chili passer godt både som pastasaus, eller med brød, servert rett fra panna.
Foto: Mette Randem