Sitrongresswok Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Sitrongresswok

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Sitrongresswok

Sitrongresswok Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

Retten får en fin smak av sitrongress, som er mye brukt i asiatisk mat. Kinakål er utmerket i wok når du strimler den fint.    

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Tilbehør

2pakke(r)
2ts
Olivenolje(wokolje)
250g
Kyllingfilet(strimlet)
0.25stk
1pakke(r)
Gulrot(små)
1pakke(r)
Bondebønner (Hestebønne)(grønne bønner )
1pakke(r)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær kyllingen i strimler eller småbiter. Finsnitt kinakålen. Del gulrøtter i tynne skiver. Skyll og finsnitt vår­løken.


  2. Stek kyllingen raskt i varm wokolje til den er knapt gjennomstekt.


  3. Ta ut kjøttet. Stek så grønnsakene ved sterk varme mens du rører i noen minutter.

  4. Tilsett kyllingen og hell på woksausen. Bland godt sammen, og la alt bli varmt. Smak til, og server med nudler eller ris.

Sitrongresswok Foto: Synøve Dreyer

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

DEL OPPSKRIFTEN