nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min
Sitrongresswok
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min
Sitrongresswok
Retten får en fin smak av sitrongress, som er mye brukt i asiatisk mat. Kinakål er utmerket i wok når du strimler den fint.
DETTE TRENGER DU
PERSONERTilbehør
2pakke(r)
2ts
Olivenolje(wokolje)
250g
Kyllingfilet(strimlet)
0.25stk
1pakke(r)
Gulrot(små)
1pakke(r)
Bondebønner (Hestebønne)(grønne bønner )
1bunt
1pakke(r)
SLIK GJØR DU
Skjær kyllingen i strimler eller småbiter. Finsnitt kinakålen. Del gulrøtter i tynne skiver. Skyll og finsnitt vårløken.
Stek kyllingen raskt i varm wokolje til den er knapt gjennomstekt.
Ta ut kjøttet. Stek så grønnsakene ved sterk varme mens du rører i noen minutter.Tilsett kyllingen og hell på woksausen. Bland godt sammen, og la alt bli varmt. Smak til, og server med nudler eller ris.