
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min
Soppgratinerte kjøttdeigbiffer
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
40min
Soppgratinerte kjøttdeigbiffer
Biffene toppes med stekt sopp, så om du har selvplukket sopp i fryseren, kan du jo bruke det.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Bland kjøttdeig, egg, salt, oregano og pepper til en farse. Form til biffer. Stek dem raskt i smør, og legg dem over i en ildfast form.
Rens og skjær sopp i biter. Stek soppen i smør i en stor stekepanne. Pisk sammen mel og melk, og hell væsken over soppen. Kok opp under omrøring og tilsett fløte og soyasaus. La stuingen småkoke i ca. 5 minutter, og smak til med salt og pepper.
Hell sausen over biffene, og strø over revet ost. Varm ovnen til 200°, og sett formen inn i ca. 10 minutter. Server med grønnsaker, poteter og ripsgelé, og strø den stekte soppen over.