
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
1t
Surkål
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
1t
Surkål
SURKÅL: Perfekt til ribbe!
Foto: Mette MøllerOppskrift

Arne Brimi
mat@dagbladet.noVurdering
2.7 (129 stemmer)
Hjemmelaget surkål er perfekt til ribbe, og denne oppskriften til Brimi er både enkel og veldig god.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Snitt hodekålen i strimler, og skjær eplet i terninger.
Legg ingrediensene lagvis i en kjele, ha på vann eller kraft og kok under lokk til kålen er godt mør. Det tar rundt 45-50 minutter.
Smak til med eventuelt litt mer eddik eller litt sukker.
SURKÅL: Perfekt til ribbe!
Foto: Mette MøllerOppskrift

Arne Brimi
mat@dagbladet.noVurdering
2.7 (129 stemmer)