Sylta gulrøtter
Sylta gulrøtter Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Sylta gulrøtter

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min

Sylta gulrøtter

SYLTA GULRØTTER: Kan brukes både som tilbehør og som snacks.

Foto: Mette Møller

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.4 (6 stemmer)
Er du glad i gulrøtter, er dette en super oppskrift som kan brukes både som tilbehør og som snacks. Økologiske gulrøtter er det vanligvis et bra utvalg av i butikkene.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
10stk
Gulrot(gjerne i forskjelilge farger)
8dl
1bunt
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Vask gulrøttene godt og del dem opp i ønskede biter. Jeg pleier å sylte dem hele, eller delt i to.

  2. Kok opp alle de andre ingrediensene og smak laken til med salt.

  3. Kok gulrøttene kjapt til de er møre, men fortsatt har litt spenst.

  4. Legg dem på et sterilt sylteglass, og hell over laken.

  5. La gjerne gulrøttene stå et par dager, men de er også gode etter et par timer!

SYLTA GULRØTTER: Kan brukes både som tilbehør og som snacks.

Foto: Mette Møller

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.4 (6 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN