nivå
Middels
aktiv
10min
totalt
20min
Sylta sopp
nivå
Middels
aktiv
10min
totalt
20min
Sylta sopp
HØSTMAT: Karla Siverts sylter sopp.
Foto: Mette MøllerOppskrift
Karla Siverts
mat@dagbladet.noVurdering
3.5 (9 stemmer)
Dette er en veldig god måte å ta vare på all den gode skogsoppen på. Deilig å bruke i salater, i soppsuppe eller som tilbehør til kjøttretter.
SLIK GJØR DU
Vask og rens soppen grundig og del opp større sopp i mindre biter.
Kok opp alt utenom soppen. Ha så i soppen og kok i 8 minutter.
Hell alt over på steriliserte glass og lukk hermetisk. Pass på at glasset er skikkelig lukket. Oppbevar på et tørt og kjølig sted. Kjøleskap er fint. Soppen må stå et par dager før smaken setter seg.
HØSTMAT: Karla Siverts sylter sopp.
Foto: Mette MøllerOppskrift
Karla Siverts
mat@dagbladet.noVurdering
3.5 (9 stemmer)