nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min
Thai biffwok
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min
Thai biffwok
THAILANDSK: Oppskrift på wok med biff og asiatiske smaker.
Foto: matprat.no / Mari SvenningsenOppskrift
Matprat
mat@dagbladet.noVurdering
1.9 (28 stemmer)
Sterkt, godt og sunt. Det er tre ønsker som kan oppfylles på en og samme gang om du velger å lage en wok inspirert av det Thailandske kjøkken.
DETTE TRENGER DU
PERSONER500g
Ytrefilet av storfe(i tynne skiver)
2ss
Nøytral matolje(til steking)
2stk
Gulrot(i skiver)
4stk
Vårløk(i skiver)
1stk
Rød chili(i skiver)
1stk
Paprika(i strimler)
2ss
Rapsolje(til steking)
1pose(r)
SLIK GJØR DU
Stek kjøttet i flere omganger i en varm wok/stekepanne med olje. Sett kjøttet til side.
Stek grønnsaker lett og vend inn kjøttet. Hell på teriyakisaus.
Serveres med ris, gjerne en fullkornsvariant.
THAILANDSK: Oppskrift på wok med biff og asiatiske smaker.
Foto: matprat.no / Mari SvenningsenOppskrift
Matprat
mat@dagbladet.noVurdering
1.9 (28 stemmer)