Urtestekte poteter med fennikelkrem
Urtestekte poteter med fennikelkrem Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Urtestekte poteter med fennikelkrem

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Urtestekte poteter med fennikelkrem

Nypotet stekt med urter og servert med fennikelkrem Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

Du kan spise potetene bare med kremdippen, eller som tilbehør til både fisk og kjøtt.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Krem

1.5dl
1klype(r)
1klype(r)
2bunt

SLIK GJØR DU

  1. Kok potetene i rikelig lett­saltet vann sammen med 1 bunt dill.

  2. Skrell og finhakk hvitløk. Tørrstek dem i en panne sammen med fennikelfrø på middels sterk varme til det blir gyllenbrunt. Miks dette sammen med majones i en mikser. Smak til med salt, pepper og sitronsaft.

  3. Finhakk resten av dillen. Smelt smøret og bland med poteter og dill.

  4. Server potetene sammen med fennikelkremen.

Nypotet stekt med urter og servert med fennikelkrem Foto: Ralph Månsson

Inneholder

Egg

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN