nivå
Lett
aktiv
1t 30min
totalt
1t 30min
Vanilje- og pæresalsa
nivå
Lett
aktiv
1t 30min
totalt
1t 30min
Vanilje- og pæresalsa
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
Årets juleedamer og en godt modnet Jarlsbergost er flott sammen med en liten krukke marmelade eller salsa.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Hell vin i en kjele. Tilsett honning og rosiner. Del vaniljestangen på langs og skrap ut frøene. Legg alt i en kjele. Kok opp. La det koke til det blir tyktflytende.
Skrell, kjern ut og skjær pærer i terninger. Vend bitene i laken, og kok til de blir nesten myke og det meste av væsken er blitt borte.
Avkjøl. Legg salsaen i glass og oppbevar i kjøleskap.
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.no