Vianvangbrød Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
1t 30min

Vianvangbrød

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
1t 30min

Vianvangbrød

Dette brødet følger maten når Brimi serverer gjestene på Vianvang. Foto: Mette Møller

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.7 (164 stemmer)
Oppskriften holder til to brød i små langpanner, ca. 20-30 centimeter  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
5dl
Vann(lunkent)
1ss

SLIK GJØR DU

  1. Rør gjæren ut i lunka vann og rør inn de andre ingrediensene til en smidig og glatt deig. Dekk deigen godt til med plast, og la den stå lunt til heving til dobbel størrelse, ca. 40 minutter

  2. Del deigen i to og klem emnene ut i formene, som er godt smurt med olivenolje. Strø gjerne over litt Maldonsalt. La deigen heve på nytt i 10-15 minutter

  3. Stek brødene nederst i ovnen ved 220 grader i om lag 25 minutter.

Dette brødet følger maten når Brimi serverer gjestene på Vianvang. Foto: Mette Møller

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.7 (164 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN