Wraps med reinsdyrskav og solbærgelé Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min

Wraps med reinsdyrskav og solbærgelé

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
15min

Wraps med reinsdyrskav og solbærgelé

EKSOTISK: Det trenger ikke komme langveisfra for å være eksotisk, wraps med reinsdyrskav gjør trikset!

Foto: Matprat / Studio Dreyer-Hensley

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Får du vennegjengen på besøk? Da passer det utmerket å servere wraps fylt med reinsdyrskav og en herlig, søt solbærgelé. Enkelt, raskt, smakfullt og eksotisk.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1beger
Kremost(Snøfrisk)
0.5pakke(r)
1stk
Rødløk(i skiver)
4ss
Solbær(gelé)

SLIK GJØR DU

  1. Fres reinsdyrskav raskt i små porsjoner i en varm stekepanne eller gryte med margarin, tre-fire minutter. Krydre med salt og pepper.

  2. Varm grove hvetetortilla etter anvisning på pakken.

  3. Smør Snøfrisk på lefsene og anrett med nystekt reinsdyrskav, ruccula, rødløk og cashewnøtter. Server med en herlig solbærgelé.

EKSOTISK: Det trenger ikke komme langveisfra for å være eksotisk, wraps med reinsdyrskav gjør trikset!

Foto: Matprat / Studio Dreyer-Hensley

Inneholder

Gluten
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN