Kjøttdeig med hjemmelaget tacokrydder Oppskrift
nivå
Lett
totalt
15min

Kjøttdeig med hjemmelaget tacokrydder

nivå
Lett
totalt
15min

Kjøttdeig med hjemmelaget tacokrydder

BEDRE: Tacoen blir bedre når du lager ditt eget krydder.

Foto: Mette Møller

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.9 (846 stemmer)
Det er ikke vanskelig å løfte tacomiddagen. Noen hjemmebakte lefser og kjøttdeig med hjemmelaget tacokrydder. Mer skal ikke til. Med hjemmelaget krydder smaker tacoen ekte og godt, og du har full kontroll på saltinnholdet.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
400g
Kjøttdeig(eller karbonadedeig)
Nøytral matolje(til steking)
1dl
Salt(smak til)

SLIK GJØR DU

  1. Rist korianderfrø og fennikelfrø i en panne, og knus så krydderet.

  2. Bland koriander og fennikel sammen med spisskummen og chilipulver.

  3. Stek kjøttdeigen i litt olje. Tilsett krydderblandingen og stek litt til, og ha så i tomatpure. Stek videre, og hell så over vannet. Kok inn til passe konsistens, og smak til med salt.

  4. Det er også godt å ha litt finhakket løk i kjøttdeigen, litt paprikabiter eller finhakkede stilker av stangselleri for ekstra smak.

BEDRE: Tacoen blir bedre når du lager ditt eget krydder.

Foto: Mette Møller

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

2.9 (846 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN