nivå
Lett
totalt
45min
Akevittsild
nivå
Lett
totalt
45min
Akevittsild
Et glass med sild er en flott gave å få og å gi. Silden blir bare bedre av å stå en stund før den skal spises.
◗ 200 g kryddersildfileter◗ 2 dl crème fraîche, original◗ ½ ts karve◗ 2 ss hakket frisk dill◗ revet skall av ½ sitron◗ 1 ss akevitt
1. Skyll sildefiletene i kaldt vann og tørk med et papirhåndkle.2. Bland forsiktig crème fraîche, karve, dill og sitronskall. Skjær silden i biter, gjerne på skrå.3. Vend sildebitene i og smak til med akevitt. Denne silden er holdbar i kjøleskap i ca. 7 dager.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Skyll sildefiletene i kaldt vann og tørk med et papirhåndkle.
Bland forsiktig crème fraîche, karve, dill og sitronskall. Skjær silden i biter, gjerne på skrå.
Vend sildebitene i og smak til med akevitt. Denne silden er holdbar i kjøleskap i ca. 7 dager.