nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min
Bakt skrei med Santa Kristina-skinke og gulrotpure
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min
Bakt skrei med Santa Kristina-skinke og gulrotpure
Surr skreien inn i god skinke og bak den i ovnen. Dette er en fin måte å tilberede en torskeskive på, og det er enkelt å få fisken fast og vellykket.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Ta av skinnet på fisken, og surr ei god spekeskinke med fin fermentering tett rundt den.
Brun den forsiktig i ei panne, og stek den så i ovn på 130 grader i 12-14 minutter.
Skrell gulrøttene og kok dem møre i usaltet vann. Mos dem i en blender eller med en stavmikser hvis du ønsker en fin mos, eller med en stapper hvis du vil ha mosen litt grovere.
Ha mosen tilbake i kjelen, og rør inn smør. Smak til med salt og pepper. Pynt gjerne med estragon.