nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
45min
Blåbærpizza
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
45min
Blåbærpizza
NY VRI: Til ære for de gode høstbærene serverer Arne Brimi sprøstekt blåbærpizza.
Foto: Mette MøllerHøstens blåbær kan nytes på mange måter, og denne pizzaen med blåbær og vellagret norsk blåskimmelost er en spennende variant som smaker utrolig godt!
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Bland ut gjæren med litt lunkent vann, og bland sammen det tørre.
Ha alt i en bolle, og elt med kjøkkenmaskin i 5 minutter. La deigen heve i 30 minutter.
Kjevle ut deigen til en passe tykk pizzabunn, og halvsteik pizzaen på forvarmet plate på 250 grader i 1-2 minutter.
Fordel biter av ost på pizzaen, og drypp over litt honning. Stek videre i 5-6 minutter til skorpen begynner å bli litt gyllenbrun.
Fordel blåbær utover pizzaen, og lun den så kjapt 1/2 minutt i ovnen før du serverer. Denne pizzaen smaker nydelig med et lite glass portvin til!
NY VRI: Til ære for de gode høstbærene serverer Arne Brimi sprøstekt blåbærpizza.
Foto: Mette Møller