Bolinhos i safransmør Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
40min

Bolinhos i safransmør

nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
40min

Bolinhos i safransmør

Klippfisk og potet fritert og servert i safransmør Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Fisk
Gluten
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

Bolinhos i safransmør med klippfisk

DETTE TRENGER DU

PERSONER
100g
Klippfisk(utvannet)
3stk
0.5stk
1klype(r)
2dl
Brød(krumme)
1stk

SLIK GJØR DU

  1. Skrell potetene og del i biter. Kok poteter, fisk og løk sammen til potetene er møre. Sil av.

  2. Mos sammen og trill til kuler når det er kaldt nok til å håndtere. Trill kulene i mel, pisket egg og brødkrumme. Friter i rapsolje til de er gylne. Server med smeltet smør og safran.

Klippfisk og potet fritert og servert i safransmør Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Fisk
Gluten
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN