nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min
Brimis kålstuing
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
45min
Brimis kålstuing
KLASSISK KÅLSTUING: Denne oppskriften på kålstuing er perfekt til kjøttkaker, men passer også godt sammen med pølseretter, fisk eller lam.
Foto: Mette MøllerKål er veldig sunt, og er noe vi gjerne kan spise mer av. Kålstuing er perfekt til så mangt, men ekstra godt til kjøttkaker.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Del kålen i biter, og kok den mør i lettsaltet vann.
Smelt smøret og rør inn melet. Fres det litt, men det må ikke bli brunt.
Spe med melk mens du rører, og kok til melsmaken blir borte.
Ha i den kokte kålen, og smak til med muskat og litt salt. Kålen kan godt småputre litt i sausen før servering.
KLASSISK KÅLSTUING: Denne oppskriften på kålstuing er perfekt til kjøttkaker, men passer også godt sammen med pølseretter, fisk eller lam.
Foto: Mette Møller