Bringebærpai Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
25min
totalt
40min

Bringebærpai

nivå
Middels
aktiv
25min
totalt
40min

Bringebærpai

Deilig og fruktig pai med vaniljesmak og bringebær. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3.7 (2 stemmer)
Her er en pai med nydelig smak av vanilje og bringebær.

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

1stk
Vaniljestang(frøene)
1pakke(r)

Paideig

200g
Mandler(finmalt. Eller mandelmel)
80g
Sukrin(melis-type)
100g
1stk
1ss
Vann(kaldt)

SLIK GJØR DU

  1. Kjør ingrediensene til paideigen raskt sammen i en food processor. La den hvile en halv time i kjøleskapet.

    Kjevle ut og kle paiformen. Legg i tørkede erter eller bønner, og stek paiskallet ved 180˚ i 20–25 minutter eller til det blir gyllent og gjennomstekt. Avkjøl.

    Rør mascarpone med sukrin og vaniljefrø. Pisk fløten til krem, og vend den inn. Fyll kremen i paiskallet, og pynt med bringebær. Eventuelt siktet melis til slutt. 

Deilig og fruktig pai med vaniljesmak og bringebær. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Egg

Oppskrift

Vurdering

3.7 (2 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN