nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
1t 15min
Bringebærpai med kokostosca
nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
1t 15min
Bringebærpai med kokostosca
Supergod pai med bringebær og rabarbra under sprøtt dekke av kokos.
DETTE TRENGER DU
PERSONERKokostosca
100g
0.5dl
0.5dl
2ss
0.5klype(r)
0.5dl
3dl
SLIK GJØR DU
Miks smøret med hvetemel, sukker og eggeplomme til en deig i en kjøkkenmaskin, eller bland sammen for hånd. Trykk deigen ut opp til kanten i en ildfast form ca. 18 x 30 cm. Sett formen i kjøleskapet i 30 minutter.
Skjær rabarbra i tynne skiver. Bland rabarbra, bringebær, sukker og potetmel i en bolle.
Smelt smøret. Tilsett sukker, sirup, hvetemel, salt, fløte og kokos. La blandingen koke sammen til den tykner. Fordel rabarbra og bringebærfyllet i paien. Fordel kokosblandingen over. Stek paien midt i ovnen ved 175° i ca. 35 minutter.
Dekk med folie hvis paien begynner å bli mye stekt. Server varm pai med pisket krem eller vaniljesaus.