nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
35min
Carusos favoritt
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
35min
Carusos favoritt
Enrico Caruso, født i Napoli i 1873, var en verdensberømt sanger. Han var en av de få som tjente en formue på plateinnspillinger. Han foretrakk franske og italienske operaer. I matveien spiste han italiensk og denne pastaretten uten kjøtt var hans livrett.
DETTE TRENGER DU
PERSONER400g
Pasta(velg din favoritt)
Saus
450g
Hakkede tomater(evt. 1 boks hermetiske tomater)
2fedd
Hvitløk(finhakket)
4ss
200g
Mozzarella(i små terninger)
50g
1ss
Oregano(frisk)
1klype(r)
Salt(smak til)
1klype(r)
Svart pepper(smak til )
SLIK GJØR DU
Kok tomater, hvitløk og olje i 10–15 minutter. Tilsett ost og oregano og smak til med salt og pepper.
Senk varmen og kok sausen videre i ca. 5 minutter.
Kok pasta etter anvisning på pakken mens sausen lages.
Sil av kokevannet, hell sausen over spagettien og sett den i varm stekeovn ved 200º i ca. 5 minutter.
Server retten nylaget med godt brød.