nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
1t
Chilifilet med linsesalat
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
1t
Chilifilet med linsesalat
Linser er godt tilbehør, og du kan også kjøpe dem ferdig i bokser.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Pensle kjøttet med soya og legg det i et ildfast fat. Strø over krydder og salt. Sett inn et steketermometer og stek ved 200° i ca. 30 minutter, til kjernetemperaturen er 70°.
Kok linsene knapt møre etter anvisning på pakken. Del tomatene i biter. Skjær bort skall og midtstokken i ananasen. Skjær ananas i biter. Del sukkererter på langs og løk i tynne ringer.
Bland kokte linser med tomater, ananas, sukkererter, rødløk og skylt spinat. Strø nøttene over salaten.
Skjær opp fileten i tynne skiver, enten varm eller kald. Server med salaten. Drypp søt chilisaus over kjøttet.