Chilifilet med linsesalat Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
1t

Chilifilet med linsesalat

nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
1t

Chilifilet med linsesalat

Ovnsstekt svinefilet med krydder, servert med linsesalat. Foto: Kent Jardhammar

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

Linser er godt tilbehør, og du kan også kjøpe dem ferdig i bokser.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

SLIK GJØR DU

  1. Pensle kjøttet med soya og legg det i et ildfast fat. Strø over krydder og salt. Sett inn et steketermometer og stek ved 200° i ca. 30 minutter, til kjernetemperaturen er 70°.

  2. Kok linsene knapt møre etter anvisning på pakken. Del tomatene i biter. Skjær bort skall og midtstokken i ananasen. Skjær ananas i biter. Del sukkererter på langs og løk i tynne ringer.

  3. Bland kokte linser med tomater, ananas, sukkererter, rødløk og skylt spinat. Strø nøttene over salaten.

  4. Skjær opp fileten i tynne skiver, enten varm eller kald. Server med salaten. Drypp søt chilisaus over kjøttet.

Ovnsstekt svinefilet med krydder, servert med linsesalat. Foto: Kent Jardhammar

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN