nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min
Ekstra grove matmuffins
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min
Ekstra grove matmuffins
PERFEKT HVERDAGSLUNSJ: Denne oppskriften gir deg grove matmuffins, supert som niste i en travel hverdag.
Foto: Opplysningskontoret for brød og kornInneholder
Gluten
Egg
Laktose
Oppskrift
Opplysningskontoret for brød og korn
mat@dagbladet.noVurdering
2.2 (11 stemmer)
Matmuffins passer godt til matpakka. Du kan også servere dem som en enkel hverdagsmiddag med en spekeskinke og en salat til.
DETTE TRENGER DU
PERSONER30g
2ts
0.25ts
2stk
150g
0.5dl
SLIK GJØR DU
- Ha alle ingrediensene utenom fyllet i en bakebolle og bland godt.
- Del fetaosten i biter, tomatene i båter og grovhakk spinaten. Bland forsiktig inn i muffinsrøren.
- Bruk et muffinsbrett med plass til 12 muffins. Plasser papirformer i muffinsbrettet og fyll 2/3 av formen.
Stek muffinsene midt i ovnen på 200 °C i 20–25 minutter. Avkjøl på rist.
PERFEKT HVERDAGSLUNSJ: Denne oppskriften gir deg grove matmuffins, supert som niste i en travel hverdag.
Foto: Opplysningskontoret for brød og kornInneholder
Gluten
Egg
Laktose
Oppskrift
Opplysningskontoret for brød og korn
mat@dagbladet.noVurdering
2.2 (11 stemmer)