nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min
Fenalårsalat
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
20min
Fenalårsalat
HEILNORSK: Dagbladets kokk Arne Brimi mener fenalårsalat på krydret ost er perfekt mat til musserende. Noe mer norsk er vanskelig å finne.
Foto: Mette MøllerFenalårsalat på skiver av krydret, fast ost er en enkel og velsmakende rett. Dagbladets kokk Arne Brimi mener fenalårsalat på krydret ost er perfekt mat til musserende vin.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Ha olivenoljen i en bolle og pisk inn grov sennep.
Skjær potetene i små terninger, og vend dem inn i oljen sammen med litt salt og pepper. La dette stå litt før du bruker det, da blir det mer smak i potetene.
Bland inn finskåret fenalår og hakket gressløk, og fordel salaten på skiver av fast ost. Pynt med friske urter, f.eks.estragon. Du kan også legge alt på en tynn brødskive og lune litt i ovn før serving.
HEILNORSK: Dagbladets kokk Arne Brimi mener fenalårsalat på krydret ost er perfekt mat til musserende. Noe mer norsk er vanskelig å finne.
Foto: Mette Møller