Fennikelsuppe med pastaputer Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Fennikelsuppe med pastaputer

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Fennikelsuppe med pastaputer

Frisk og god fennikelsuppe med pastaputer. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Gluten
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

Lekker suppe med smak av fennikel og eple. Serveres med ferske pastaputer. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1stk
1stk
1klype(r)
1klype(r)
1.5l
Grønnsaksbuljong(eller kyllingbuljong)
1bunt
1ss
Olivenolje(til steking)
8stk
Tortellini(ferske)

SLIK GJØR DU

  1. Finhakk løk, sjalottløk og fennikel. Stek dette i i olje i fem, ti minutter på middels svak varme. Hell på buljong, ha i fennikelfrø og la det koke i ca ti minutter. Ha i pastaputene og la det koke i noen minutter. Smak til med salt og pepper. Dryss på finhakket  timian og løpstikke (eller persille) ved servering.

Frisk og god fennikelsuppe med pastaputer. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Gluten
Egg

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN