Godbiter med mousse
Godbiter med mousse
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Kok opp kakao, fløte og sukker under omrøring. La det avkjøles.
Rør smør og sukker luftig, tilsett et egg av gangen under omrøring
Bland sammen vaniljesukker, mel og bakepulver, og sikt det i smørkremen vekselvis med sjokoladerøren.
Hell røren i en bakepapirkledd langpanne, 35 ganger 25 cm, og stek kaken midt i ovnen ved 175° i 25–30 minutter.
Prøv med en kakenål om kaken er gjennomstekt. Avkjøl kaken på rist.
Legg gelatinplater i kaldt vann i ca. 7 minutter. Pisk eggeplommer og melis luftig. Varm opp halvparten av juicen, legg i gelatinplatene og rør til de er oppløst. Tilsett resten av juicen og la det avkjøles til tyktflytende konsistens.
Pisk fløten til en ikke alt for stiv krem. Hell eggeblandingen i gelatinen og vend til slutt i kremen under forsiktig omrøring. Fordel moussen over kakebunnen og la den stivne i minst 3 timer.
Del pasjonsfrukter i to og ta ut innholdet. Skjær kaken i ruter og legg på pasjonsfrukt og physalis.