nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Grilla grønnsaker med romanesco-dipp
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Grilla grønnsaker med romanesco-dipp
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
3 (1 stemmer)
Prøv deg på en grilldipp med paprika og mandler - og sommerens hit: grilla purre.
DETTE TRENGER DU
PERSONER1stk
3stk
Paprika(rød)
1stk
Paprika(gul)
1stk
Paprika(grønn)
4ss
Mandler(skivede)
1ss
1fedd
3ss
Bladpersille(hakket)
1ss
5ss
SLIK GJØR DU
Skjær paprikaen i biter og grill dem til de får svarte flekker. Grill også hele hele purra (det hvite). Purra vil bli brent utenpå, men dette laget fjernes etterpå.
Ha de tre røde paprikaene i en kjøkkenmaskin sammen med mandler, hvitløk, tomatpuré, persille og sherryeddik. Kjør til det nesten er glatt, juster konsistensen med olje og smak til med salt og eventuelt mer eddik.
Skjær purra i strimler og server til dippen sammen med paprikabitene.
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
3 (1 stemmer)