Grilla grønnsaker med romanesco-dipp Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Grilla grønnsaker med romanesco-dipp

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Grilla grønnsaker med romanesco-dipp

Grilla grønnsaker med romanesco-dipp Foto: Lisbeth Michelsen

Oppskrift

Vurdering

3 (1 stemmer)
Prøv deg på en grilldipp med paprika og mandler - og sommerens hit: grilla purre.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
3stk
Paprika(rød)
1stk
Paprika(gul)
1stk
Paprika(grønn)
4ss
Mandler(skivede)
3ss
Bladpersille(hakket)

SLIK GJØR DU

  1. Skjær paprikaen i biter og grill dem til de får svarte flekker. Grill også hele hele purra (det hvite). Purra vil bli brent utenpå, men dette laget fjernes etterpå.

  2. Ha de tre røde paprikaene i en kjøkkenmaskin sammen med mandler, hvitløk, tomatpuré, persille og sherryeddik. Kjør til det nesten er glatt, juster konsistensen med olje og smak til med salt og eventuelt mer eddik.

  3. Skjær purra i strimler og server til dippen sammen med paprikabitene.

Grilla grønnsaker med romanesco-dipp Foto: Lisbeth Michelsen

Oppskrift

Vurdering

3 (1 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN