Grillede koteletter med grillglaze Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
45min

Grillede koteletter med grillglaze

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
45min

Grillede koteletter med grillglaze

Grillede koteletter med hjemmelaget grillglaze av svisker, hoisinsaus, rødvinseddik, fennikel og hvitløk. Server med grillede grønnsaker. Foto: All Over Press

Oppskrift

Vurdering

2.6 (5 stemmer)
Nakkekoteletter av svin egner seg godt til grilling på grunn av god fettmarmorering. Lag din egen grillglaze med hoisinsaus. Hoisinsaus er en tyktflytende saus laget av soyabønner og østersekstrakt som er veldig god i marinader. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
1klype(r)
Salt(bruk ønsket mengde)
1klype(r)
Svart pepper(bruk ønsket mengde)

Sviskeglaze

1klype(r)
0.5dl

SLIK GJØR DU

  1. Skjær svisker i mindre biter. Legg dem i en kjele sammen med hoisinsaus, eddik, malt fennikel, kajennepepper og vann. Press i hvitløken. La sausen småkoke i ca. 30 minutter. Miks glazen glatt med en stavmikser. Legg gjerne til side litt av glazen hvis du vil pensle på kjøttet under grilling.

  2. Krydre kjøttet med salt og pepper. Grill kjøttet på middels varme og pensle kjøttet jevnlig med glazen. Grill kjøttet i 3–4 minutter på hver side til det er akkurat gjennomstekt.

  3. Pensle gjerne litt av glazen på det ferdig grillede kjøttet. Server med grillede grønnsaker og gjerne en god saus eller salsa.

Grillede koteletter med hjemmelaget grillglaze av svisker, hoisinsaus, rødvinseddik, fennikel og hvitløk. Server med grillede grønnsaker. Foto: All Over Press

Oppskrift

Vurdering

2.6 (5 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN