Grillet ørret Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Grillet ørret

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
30min

Grillet ørret

- Hel fisk er ypperlig grillmat. Og veldig enkelt for den som skal lage maten. Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.1 (17 stemmer)
Har du først fått tak i god fisk, er dette en veldig enkel måte å lage et skikkelig festmåltid på. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2stk
Ørret(hele, f. eks Hardangerørret)
1klype(r)
1klype(r)
1bunt
1stk

SLIK GJØR DU

  1. Krydre fisken inni buken med salt og pepper. Legg kvaster med hel dill inni. 

  2. Pensle fisken med litt olje og legg den på grillen. Pass på at varmen ikke er for sterk. La fisken få god farge på hver side. Snu ofte og pass på at fisken ikke blir brent. 

  3. Når ryggbeinet løsner så vidt, er fisken ferdig. Server med seterrømme og godt brød.

- Hel fisk er ypperlig grillmat. Og veldig enkelt for den som skal lage maten. Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3.1 (17 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN