nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Grønnsakblanding med bayonneskinke
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min
Grønnsakblanding med bayonneskinke
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.2 (2 stemmer)
Wokstekte grønnsaker med flere kåltyper er enkelt og godt. Vil du ha noe annet enn røkt skinke til, så er stekte pølser er også godt til dette.
DETTE TRENGER DU
PERSONER600g
Skinke(kokt og røkt, i skiver)
200g
1stk
Squash (Zucchini)(i biter)
1stk
Purreløk(i ringer)
1stk
Paprika(rød, i terninger)
1ss
Olivenolje(til steking)
1klype(r)
1klype(r)
0.5dl
Sweet Chili-saus(hot)
SLIK GJØR DU
Skjær begge kålhodene i strimler. Vask og rens alle grønnsakene. Del opp og stek grønnsakene i en stor panne eller wok ved sterk varme i olje. Krydre med salt og pepper. Ikke stek så lenge at grønnsakene mister all tyggemotstand.
Drypp over hot sweet chilisaus og bland grønnsakene. Server grønnsakene nystekte med varm eller kald skinke i skiver.
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.2 (2 stemmer)