nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
1t 30min
Gyllen kantarellpai
nivå
Lett
aktiv
35min
totalt
1t 30min
Gyllen kantarellpai
Bacon og purre, sammen med kantareller, gir gode smaker til denne paien.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Miks sammen ingrediensene til deigen i en food processor. Trykk deigen i en paiform, og sett den kaldt i 30 minutter.
Stek kantareller i smør. Skyll og skjær purre i strimler, og la dem steke med mot slutten
Pisk sammen egg, ricottaost eller kremost, kremfløte og hakket persille. Bland i kantarellene, men spar noen til pynt
Stek bacon i tørr stekepanne, og la det renne av på kjøkkenpapir. Fyll paiskallet, strø over bacon og tilbered i ovnen ved 225° i ca. 35 minutter til paien får fin farge
Topp med resten av kantarellene og frisk oregano.