Kjapt biffsmørbrød med sopp
Kjapt biffsmørbrød med sopp
Kjapt biffsmørbrød med sopp.
Foto: Mette RandemDETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Krydre kjøttet med salt og pepper. Stek ved høy varme i panna i 1 spiseskje av smøret, 2 minutter på hver side. Skru ned varmen til middels. Legg i soppen. Ha 1 spiseskje av smøret, halvparten av hvitløken og persillen oppi soppen og stek i 6-8 minutter, til den begynner å kollapse. Snu og press godt ned i panna. Stek i 2 minutter til.
Gni kjøttet med resten av hvitløken. Stek i panna i 2 minutter til, til kjernetemperaturen er omtrent 55 grader for indrefilet, eller 58-60 for annet biffkjøtt.
Skjær kjøttet i skiver, ha resten av smøret i panna sammen med worcestershiresaus og tabasco. Varm opp smøret. Ha kjøttskivene oppi og vend godt. Skru av varmen.
Rist rundstykkene og del i to. Fyll rundstykker med kjøtt, legg på stekt sopp, dryss over resten av persillen. Ha på sennep og krydre med salt og grovmalt pepper.
Kjapt biffsmørbrød med sopp.
Foto: Mette Randem