nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Kyllingbiffer med kantarellsaus
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min
Kyllingbiffer med kantarellsaus
Retten blir deilig med kyllingkjøttdeig.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSoppsaus
150g
1ss
3dl
2ss
1dl
0.5ts
1klype(r)
SLIK GJØR DU
Bland kjøttdeigen med salt, pepper og eggeplomme, som røres godt inn i deigen. Bland i fløte, litt av gangen, til farsen blir seig, men ikke rør for lenge.
Form til 8 biffer. Stek biffene i smør på middels sterk varme til de er gjennomstekte. Skyll ut stekepannen og ta vare på kraften etter hver steking.
Rens soppen og stek i smør. Hell alle ingrediensene til sausen, unntatt soppen, i en kjele og kok opp under omrøring. Kok sausen i 5 minutter. Bland i kantareller. Hell sausen over biffene.
Server med kokte poteter, rørte tyttebær og grønne bønner.