Kyllingfilet med eplesaus
Kyllingfilet med eplesaus Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
25min

Kyllingfilet med eplesaus

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
25min

Kyllingfilet med eplesaus

Kyllingfilet med eplesaus av pose bearnaisesaus, eplemost og kremfløte. Server med stekt løk og eplebåter. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

0.6 (3 stemmer)
Stekte epler og rødløk er nydelig tilbehør til kylling, og sausen med basis i en pose løfter kyllingen til nye høyder.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
2ss
Smør(til steking)
1klype(r)
1klype(r)
2stk

Eplesaus

SLIK GJØR DU

  1. Stek kyllingfiletene i en stekepanne på middels varme i 2 min på hver side. Legg over lokk og etter stek i 6–8 min.

  2. Del epler og løk i båter og stek til det blir mykt og gyllent i smør.

  3. Pisk ut sausepulveret med eplemost og fløte i en liten kjele. Kok opp under omrøring, og la sausen småkoke et par minutter.

  4. Server kyllingfiletene med eplesaus og stekte løk- og eplebåter. Ris er godt til.

Kyllingfilet med eplesaus av pose bearnaisesaus, eplemost og kremfløte. Server med stekt løk og eplebåter. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

0.6 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN