Kyllingkjøttboller med urter og sopp Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
45min

Kyllingkjøttboller med urter og sopp

nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
45min

Kyllingkjøttboller med urter og sopp

Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Kyllingkjøttboller med lekkert urtefyll, her servert med en frisk røre av parmesan og eple.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

0.5stk
1ss
Olivenolje(eller smør, til steking)
1ss
Timian(tørket)
1klype(r)
1klype(r)
0.5dl
Kruspersille(hakket)
1klype(r)
1klype(r)

Eple- og parmesanrøre

1stk
Eple(rødt)
1dl
Parmesan(grovrevet)

SLIK GJØR DU

  1. Lag fyllet. Rens soppen og del i små biter. Skrell og finhakk løken. Stek den myk i olje eller smør på middels varme sammen med timian. Strø på salt og pepper. La det avkjøles.

  2. Bland kyllingkjøttdeigen med persille, salt og pepper. Del farsen i 8 biter. Lag en grop i hver bolle og fordel fyllet i. Rull sammen til kjøttboller.

  3. Stek kjøttbollene ferdige i smør eller olje på middels varmen i en stekepanne i ca. 15 minutter.

  4. Grovriv eplene og rør sammen med parmesan og olivenolje.

  5. Server kyllingbollene med eplerøren. Server potetmos og rørte tyttebær til.

Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN