Kyllingkjøttboller med urter og sopp Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
45min

Kyllingkjøttboller med urter og sopp

nivå
Middels
aktiv
20min
totalt
45min

Kyllingkjøttboller med urter og sopp

Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

Kyllingkjøttboller med lekkert urtefyll, her servert med en frisk røre av parmesan og eple.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
0.5dl
Kruspersille(hakket)
1klype(r)
1klype(r)

Eple- og parmesanrøre

1stk
Eple(rødt)
1dl
Parmesan(grovrevet)

Fyll

0.5stk
1ss
Olivenolje(eller smør, til steking)
1ss
Timian(tørket)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Lag fyllet. Rens soppen og del i små biter. Skrell og finhakk løken. Stek den myk i olje eller smør på middels varme sammen med timian. Strø på salt og pepper. La det avkjøles.

  2. Bland kyllingkjøttdeigen med persille, salt og pepper. Del farsen i 8 biter. Lag en grop i hver bolle og fordel fyllet i. Rull sammen til kjøttboller.

  3. Stek kjøttbollene ferdige i smør eller olje på middels varmen i en stekepanne i ca. 15 minutter.

  4. Grovriv eplene og rør sammen med parmesan og olivenolje.

  5. Server kyllingbollene med eplerøren. Server potetmos og rørte tyttebær til.

Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN