Kyllingpai med artisjokkhjerter og oliven.  Oppskrift
nivå
Middels
aktiv
40min
totalt
1t 15min

Kyllingpai med artisjokkhjerter og oliven.

nivå
Middels
aktiv
40min
totalt
1t 15min

Kyllingpai med artisjokkhjerter og oliven.

Kyllingpai med artisjokkhjerter og sorte oliven. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

Smakfull kyllingpai med artisjokkhjerter, paprika og sorte oliven. God middag og servere gjestne. 

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Fyll

1stk
350g
Kyllingfilet(cirka 2 stk)
1dl
Oliven(sorte, steinfrie)
4stk
Artisjokk(fra boks)
3stk
3dl

SLIK GJØR DU

  1. Lag deig eller bruk ferdig paibunn.

  2. Dekk en form, 24–26 cm i diameter, med deigen og sett den kjølig.

  3. Rens og hakk løken. Skjær kyllingfiletene i strimler. Del paprikaen, ta ut frøene og skjær i strimler.

  4. Stek løk og kylling lett i smør og tilsett i paprika. Dryss på krydderet. Bland i oliven og oppdelte artisjokkhjerter. Legg fyllet i paiskallet.

  5. Bland sammen egg, fløte og ost og hell det over. Stek paien midt i ovnen på 200º i ca. 40 minutter til fyllet har stivnet.

  6. Server paien gjerne med en salat.

Kyllingpai med artisjokkhjerter og sorte oliven. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Gluten
Egg
Laktose

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN