nivå
Lett
aktiv
55min
totalt
1t 30min
Kyllingpai med skinke
nivå
Lett
aktiv
55min
totalt
1t 30min
Kyllingpai med skinke
I stedet for å lage deigen selv, kan du kjøpe ferdig pai- eller pizzadeig fra kjøledisken. Da lager du pai i en fei.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Kjør paideigen raskt sammen i en kjøkkenmaskin. Kjevle ut og kle en paiform, ca. 26 cm i diameter. Prikk bunnen med en gaffel. Sett paiformen i kjøleskapet i ca. 20 minutter.
Sett ovnen på 200°. Skjær kyllingkjøttet i strimler. Stek purreløk, paprika og skinke i smør.
Forstek paiskallet midt i ovnen i 10 minutter.
Legg osten i paiskallet og fordel skinkeblandingen og kyllingbiter over. Pisk sammen fløte, egg, sennep, salt og pepper og hell det over.
Stek paien i ca. 45 minutter til den får fin farge og fyllet har stivnet.
Server med en grønn salat.