nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min
Kyllingwraps med bønner
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min
Kyllingwraps med bønner
Ferdig grillet kylling eller rester av stekt kylling gjør seg godt som fyll i tortillabrød. Potetlomper eller lefser kan erstatte tortillabrødene.
DETTE TRENGER DU
PERSONER0.5stk
Kylling(grillet, ca. 200 g)
3stk
2ss
2dl
Crème fraîche(lett)
1boks(er)
Kidneybønner (Røde bønner)(ca. 400 g)
4stk
1stk
1pakke(r)
SLIK GJØR DU
Rens kyllingen. Skjær kyllingkjøttet i mindre biter. Skjær løken i strimler. Fres løken i smør i en stekepanne. Ha i kyllingkjøtt og crème fraîche. La det koke i noen minutter.
Hell av og skyll bønnene i kaldt vann. Rør det i kyllingblandingen.
Fordel røren på tortillabrødene. Del, ta ut stein og skall av avokadoen. Skjær i skiver. Legg avokado og salat på brødene. Rull sammen og server.