nivå
Lett
totalt
30min
Mapo lutefisk
nivå
Lett
totalt
30min
Mapo lutefisk
RESTER AV LUTEFISK: Gi lutefisken en asiatisk vri.
Foto: Mette MøllerMAPO: En ny måte å spise lutefisk på.
DETTE TRENGER DU
PERSONERMaposausen
1stk
Løk (kepaløk)(i terninger)
2stk
Stilkselleri (stangselleri)(stilker i terninger)
2stk
Hvitløk(fedd finhakket)
SLIK GJØR DU
Stek medisterdeigen gyllen, som en tacokjøttdeig. Tilsett løk, stangselleri og fennikel, og tilslutt chili. Kutt opp vårløken, og ha den hvite delen av vårløken i blandingen.
Tilsett soyasaus og østerssaus. Sett ned varmen til medium lav, og tilsett panang.
Kok alt sammen, og smak til med eventuelt litt salt. Rett før servering tilsettes den grønne delen av vårløken, finhakket.
RESTER AV LUTEFISK: Gi lutefisken en asiatisk vri.
Foto: Mette Møller