Medisterkaker med fruktsalat
Medisterkaker med fruktsalat
RASKT OG ENKELT: Ikke bare får du brukt restene fra julemiddagen, det går også super fort å lage.
Foto: matprat.no / Mari SvenningsenDETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Forvarm stekeovn til 180 C°. Legg medisterkaker i en ildfast form. Stek midt i stekeovn i ca. 15 minutter, eller til de er gjennomvarme.
Kjøp gjerne medisterdeig og lag dine egne medisterkaker. Form kakene i håndflaten ved hjelp av en skje, beregn ca. 40 g per kake. Brun kakene i en varm stekepanne med smør til de har fått en fin farge rundt det hele, legg dem over i en ildfast form og stek dem ferdige i stekeovn på 180 C° i ca. ti minutter.
Bland sammen druer, pære, vårløk og rømme i en bolle. Smak til med salt og pepper. Anrett saftige medisterkaker med frisk fruktsalat. Dryss gjerne litt vårløk over salaten som pynt.
RASKT OG ENKELT: Ikke bare får du brukt restene fra julemiddagen, det går også super fort å lage.
Foto: matprat.no / Mari Svenningsen