nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
34t
Nøttesild
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
34t
Nøttesild
Myk krem, fast sild og nøtter med krønsj gir denne silderetten det lille ekstra.
Lag den nå og ha god kveldsmat eller frokost til helgen.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Smak på sildefiletene og legg dem i vann eller melk et par timer dersom de er for salte.
Kok opp vann og sukker, og avkjøl, og tilsett eddik. Legg sildefiletene i eddiklaken og la de ligge over natten i kjøleskap.
Tørk sildefiletene og skjær dem i biter.
Skjær eple i terninger og grovhakk hasselnøttene.
Pisk kremfløte til krem og bland med majones og finhakket gressløk og mynte.
Rør inn eplebitene og hasselnøttene, og vend inn sildebitene.
Ha blandingen i et glass eller krukke og legg på lokk.
Silden bør trekke et døgn i kjøleskap før den spises.
Silden er holdbar i kjøleskapet i cirka 1 uke.