Ovnsbakt laks med varm quinoasalat
Ovnsbakt laks med varm quinoasalat Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
45min

Ovnsbakt laks med varm quinoasalat

nivå
Lett
aktiv
25min
totalt
45min

Ovnsbakt laks med varm quinoasalat

Vi elsker laks om sommeren! Foto: All Over Press

Inneholder

Fisk

Oppskrift

Vurdering

2.6 (3 stemmer)
Ovnsbakt laks med herlig tilbehør!

DETTE TRENGER DU

PERSONER
300g
Laks(filet)
1stk
1klype(r)
1klype(r)

Quinoasalat

2dl
1stk

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 175°. Legg laksen på bakepapir i en ildfast form.

  2. Del sitroner i to og press saften over fisken. Legg sitronhalvdelene inntil fisken i formen. Strø på salt og pepper. Bak fisken midt i ovnen i ca. 25 minutter.

  3. Kok quinoa etter anvisning på pakken. Tilsett buljongterning i kokevannet. Det gir god smak.

  4. Skjær fennikel i tynne skiver. Bland i nykokt quinoa sammen med rapsolje og rucola. Stek dette et par minutter på middels varme slik at fennikelen mykner.

  5. Server den varme salaten med laksen. Topp med karse.

Vi elsker laks om sommeren! Foto: All Over Press

Inneholder

Fisk

Oppskrift

Vurdering

2.6 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN