Panpizza med salami og mozzarella Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
1t

Panpizza med salami og mozzarella

nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
1t

Panpizza med salami og mozzarella

Kjøp gjerne ferdig pizzabunn fra kjøledisken, og velg gjerne en grov bunn. Foto: Kent Jardhammar

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.1 (3 stemmer)
Herlig myk pizza med salami, mozzarella og rucola.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER

Deig

4dl
Vann(lunkent)
1ts

Fyll

4dl
Mozzarella(revet)
10stk
Oliven(sorte)
200g
Salami(i tynne skiver)

SLIK GJØR DU

  1. Smuldre gjæren i en bakebolle, og rør den ut i lunkent vann, 37°. Tilsett olje, salt og nesten alt melet. La det heve i ca. 30 minutter.

  2. Kjevle deigen ut på bake­-papir og legg på stekeplate.

  3. Fordel pizzasausen over, og strø på oregano, ost, oliven og halvparten av salamien.

  4. Stek pizzaen midt i ovnen ved 250° i ca. 10 minutter til den har fin farge.

  5. Strø over ruccola og resten av salamien. Skjær den i biter og server med tomater, oliven og salat.

Kjøp gjerne ferdig pizzabunn fra kjøledisken, og velg gjerne en grov bunn. Foto: Kent Jardhammar

Inneholder

Gluten

Oppskrift

Vurdering

2.1 (3 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN