Pasta med blåskjell
Pasta med blåskjell
SPAGHETTI MED BLÅSKJELL: Super sommermat, selv om skjellene strengt tatt er best om vinteren, men lite slår skjell du har plukket selv.
Foto: Natali Zakharova / Shutterstock / NTB scanpixDETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Sett på pastavann og kok pastaen etter anvisning på pakken.
Bland grovhakket hvitløk og olivenolje i en stekepanne. stek på middels varme, til det får en gyllen farge.
Tilsett så cherrytomatene. La det putre under lokk i et par minutter før du tilsetter blåskjellene.
Rens blåskjellene godt, og kast dem som ikke åpner seg.
La det hele putre ytterligere tre-fire minutter, til skjellene åpner seg.
Ha i den ferdigkokte pastaen. Bland godt.
Tilsett frisk basilikum og noen spinatblader, hell over litt ekstra olje og servér.
SPAGHETTI MED BLÅSKJELL: Super sommermat, selv om skjellene strengt tatt er best om vinteren, men lite slår skjell du har plukket selv.
Foto: Natali Zakharova / Shutterstock / NTB scanpix