Pasta med pesto, kylling og mozzarella Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Pasta med pesto, kylling og mozzarella

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Pasta med pesto, kylling og mozzarella

Pasta med hjemmelaget pesto, sprø kylling og smeltet mozzarella. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3 (22 stemmer)
Pasta med pesto, kylling og mozzarella

DETTE TRENGER DU

PERSONER
3ss
Parmesan(revet)
1stk
2dl
Brød(krumme)
200g
Pasta(penne)

SLIK GJØR DU

  1. Kok pasta og vend inn basilikumblandingen (pestoen). Legg på kyllingbrystene ved servering.

  2. Ha salt og pepper på kyllingbrystene. Vend dem først i mel, så i pisket egg og til slutt i brødkrumme. Stek dem gylne i smør på begge sider, bruk middels lav varme.

  3. Legg på litt tomatsaus og en skive mozzarella – legg på lokk om du vil osten skal smelte litt.

  4. Kjør sammen basilikum, olje og parmesan med en stavmikser. Rist pinjekjerner i tørr panne. Kjør sammen resten, men pinjekjernene skal fortsatt være litt grove.

Pasta med hjemmelaget pesto, sprø kylling og smeltet mozzarella. Foto: Lisbeth Michelsen

Inneholder

Laktose
Egg
Gluten

Oppskrift

mat@dagbladet.no

Vurdering

3 (22 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN