Pastagrateng med revet ost Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min

Pastagrateng med revet ost

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
40min

Pastagrateng med revet ost

Kjempegod grateng med røkt skinke, pasta og spinat. Bruk grov pasta for en sunnere variant. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

4 (7 stemmer)
Bruk en smaksrik ost som f.eks. parmesan eller en godt lagret ost. Server gratengen med en frisk salat.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
65g
Spinat(fersk, eller 1 dl fryst)
400g
Skinke(røkt)
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Sett ovnen på 200°. Kok makaroni etter anvisning på pakken til de er nesten ferdig. La renne godt av.

  2. Tin spinaten hvis du bruker frossen spinat og la den renne av. Skyll spinaten hvis du bruker fersk og rist av vannet.

  3. Skjær skinke i små biter og bland sammen med spinat, makaroni og revet ost.

  4. Krydre med salt og pepper.

  5. Legg dette i en stor, ildfast form og hell over fløten. Strø over griljermel.

  6. Gratiner formen i varm ovn til den får fin farge og blir gjennomvarm i ca. 20 minutter.

  7. Server med en salat!

Kjempegod grateng med røkt skinke, pasta og spinat. Bruk grov pasta for en sunnere variant. Foto: All Over Press

Inneholder

Laktose

Oppskrift

Vurdering

4 (7 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN