nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
30min
Pølse med gulrotstappe
nivå
Lett
aktiv
30min
totalt
30min
Pølse med gulrotstappe
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.7 (75 stemmer)
Gode wienerpølser hører med på nasjonaldagen. Hvorfor ikke servere dem med en smakfull stappe?
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Skrell poteter og gulrøtter. Skjær dem i biter og kok dem myke i lettsaltet vann. Kjenn etter med en kniv.
Hell av vannet og mos grønnsakene med en moser. Tilsett smør, olivenolje og parmesan. Smak til med salt og pepper.
Server straks med varme pølser.
Trekk pølsene i varmt vann i ca. 10 minutter og server dem med gulrotmosen, sennep og ketsjup.
Oppskrift
Allers
mat@dagbladet.noVurdering
2.7 (75 stemmer)