Pølsegryte
Pølsegryte  Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Pølsegryte

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Pølsegryte

Kjapp og sunn pølsegryte Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Magre pølser kan du spise. Her er en lettlaget og mettende gryterett.  

DETTE TRENGER DU

PERSONER
500g
Pølse(gjerne falukorv av kalkun)
2stk
1ts
1dl

SLIK GJØR DU

  1. Skjær pølse i strimler.

  2. Rens og skjær løken i tynne skiver. Brun pølsebitene lett i smør i en panne. Ha det over i en kjele.

  3. Stek løken og legg den i kjelen sammen med løken. Krydre med salt og soyasaus. Rør inn crème fraîche og vann. La det koke i cirka 2 minutter.

  4. Legg i kokte bønner.

  5. Server gryten med kokte poteter eller ris og brød.

Kjapp og sunn pølsegryte Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN