Rask klippfiskgryte Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Rask klippfiskgryte

nivå
Lett
aktiv
20min
totalt
30min

Rask klippfiskgryte

Dette er en rask og enkel klippfiskrett som smaker mildt og godt. Server godt med flatbrød til. Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk

Oppskrift

Vurdering

2.4 (26 stemmer)
En rask og enkel klippfiskrett som smaker mildt og godt. Server med godt flatbrød til, og bruk gjerne noen potetskiver oppi også.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
600g
Klippfisk(ferdig utvannet)
6stk
Tomat(finskåret)
2stk
Løk(i båter)
3dl
1stk
Fennikel(i båter/skiver)

SLIK GJØR DU

  1. Finhakk tomatene, og skjær opp løk og fennikel. Fres dette i litt olje i ei gryte, og hell så på vannet. 

  2. La gryta småkoke til grønnsakene er møre. 

  3. Skjær klippfisken i tynne skiver, og legg skivene på toppen i gryta og la fisken trekke forsiktig til den er varm. 

  4. Strø på rikelig med gressløk på slutten.

Dette er en rask og enkel klippfiskrett som smaker mildt og godt. Server godt med flatbrød til. Foto: Mette Møller

Inneholder

Fisk

Oppskrift

Vurdering

2.4 (26 stemmer)

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN