![Rosenkål i riesling Oppskrift](https://www.oppskrift.no/bilder/c/xl/1/364195f5-rosenkal-i-riesling.jpg)
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min
Rosenkål i riesling
nivå
Lett
aktiv
10min
totalt
20min
Rosenkål i riesling
Oppskrift
![](https://www.oppskrift.no/bilder/c/m/2/9fab0699-christopher-sjuve-midlertidig-bilde.jpg)
Christopher Sjuve
mat@dagbladet.noVurdering
2.8 (40 stemmer)
Slik blir faktisk rosenkål godt.
DETTE TRENGER DU
PERSONERSLIK GJØR DU
Skjær løken i skiver og den i en kjele på middels.
Ha straks i en spiseskje smør og rosenkål. La det steke i fem, seks minutter før du har i hvitvin. La det koke helt inn.
Rens granateple og vend inn sammen med en spiseskje smør. Smak til med salt og pepper.
Oppskrift
![](https://www.oppskrift.no/bilder/c/m/2/9fab0699-christopher-sjuve-midlertidig-bilde.jpg)
Christopher Sjuve
mat@dagbladet.noVurdering
2.8 (40 stemmer)