Seiburger med tzatziki
Seiburger med tzatziki Oppskrift
nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Seiburger med tzatziki

nivå
Lett
aktiv
15min
totalt
20min

Seiburger med tzatziki

Hjemmelaget seiburger med tzatziki av gulrot, agurk, hvitløk og matyoghurt. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

Vi har blandet små terninger av laks i fiskefarsen. Det gir ekstra smak og farge.

DETTE TRENGER DU

PERSONER
500g
Sei(filet, uten skinn og bein)
1ts
1.5dl
100g
Laks(i små terninger)
2ss
Solsikkeolje(til steking)

Servering

4skiver
8skiver
Brød(landbrød eller hamburgerbrød)

Tzatziki med gulrot

1stk
0.5stk
1klype(r)
1klype(r)

SLIK GJØR DU

  1. Mal seifileten med salt og pepper, rør inn potetmel og spe med melk til en smidig farse. Rør inn lakseterningene til slutt.

  2. Form fire store burgere og stek dem pent brune og gjennomstekte, 3–4 minutter på hver side.

  3. Riv gulrot og agurk fint sammen med hvitløk. Rør inn matyoghurt og smak til med salt og pepper.

  4. Legg salat på brødet med en skje tzatziki på og en burger over. Dekk med den andre brødskiven og legg tomater på toppen.

Hjemmelaget seiburger med tzatziki av gulrot, agurk, hvitløk og matyoghurt. Foto: Synnøve Dreyer

Inneholder

Fisk
Laktose
Gluten

Oppskrift

Vurdering

TAGGER

DEL OPPSKRIFTEN